EVENTS ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

a

Σήμερα, το γεμάτο προκλήσεις επιχειρηματικό περιβάλλον, απαιτεί εμπλοκή, ενθουσιασμό, διάδραση με το κοινό. Αν θέλετε να ανεβάσετε το brand σας στη σκηνή, κάντε το έργο να αξίζει. Κάντε το μαζί μας!

EVENT MANAGMENT

Εύρεση χώρων
Production management
Logistics
Χορηγίες

CREATIVE SERVICES

Ανάπτυξη Concept
Creative design
Σκηνογραφία
Branding
Διακόσμηση

EVENT CONTENT

Happenings
Ομιλητές
Entertainment
Video production
Καινοτόμος οπτικοακουστικός εξοπλισμός

CORPORATE EVENTS

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΞΕΧΑΣΤΟ, ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Συνδυάζοντας δημιουργικά, συναρπαστικά concepts, πρωτότυπα και διαδραστικά happenings, εμπνευστικούς ομιλητές και όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά και τεχνολογικά εργαλεία, σχεδιάζουμε καινοτόμες εμπειρίες για επιτυχημένα corporate events που εμπνέουν, ενεργοποιούν και φέρνουν κοντά τις εταιρικές κοινότητες.

PR EVENTS

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Σας βοηθάμε να κλέψετε την καρδιά και το μυαλό των επαγγελματιών και των experts! Βάζουμε τα δυνατά μας για να κάνουμε το PR event σας μια εμπειρία μοναδική, ικανή να εδραιώσει τη σταθερή τους αφοσίωση, να διαδώσει το εταιρικό σας μήνυμα και την εταιρική σας φήμη και να εμπλουτίσει την εικόνα σας. Με αρτιότητα και λεπτό γούστο επιλέγουμε εύστοχα, επινοούμε, σχεδιάζουμε και οργανώνουμε τα πάντα, από το καινοτόμο concept έως το ιδανικό περιβάλλον, τις προσκλήσεις και την άψογη εκτέλεση κάθε λεπτομέρειας.

SEASONAL DECORATIONS – EVENTS

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τα Χριστούγεννα, το Καρναβάλι, το Πάσχα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σε κάθε ευκαιρία για γιορτή, συνδέουμε τα brands με τους καταναλωτές, δείχνοντας την ευρηματικότητα, τη γενναιοδωρία, τη δημιουργικότητα και τη διάθεσή τους για περιπέτεια. Φαντασμαγορικές διακοσμήσεις, αγαπημένες φιγούρες και ήρωες που ζωντανεύουν, λαμπερές παρελάσεις, απρόσμενα happenings! Η φαντασία μας δεν έχει όρια και σας καλούμε να την εξερευνήσετε!

CONCEPT STORES – EXHIBITION BOOTHS INSTALLATIONS

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ανακαλύψτε μαζί μας καινοτόμους τρόπους που μεταμορφώνουν την επαφή με το brand σε μια αναντικατάστατη εμπειρία που ωθεί θεαματικά τις πωλήσεις. Συνεργαστείτε μαζί μας για να κάνετε το brand σας μια ιστορία χωρίς τέλος, ένα ταξίδι εξερεύνησης για τους καταναλωτές, μέσα από εξατομικευμένες, προσαρμοσμένες προσεγγίσεις στα ειδικά τους ενδιαφέροντα με στόχο τη μέγιστη δυνατή εμπλοκή τους.

CONSUMER EVENTS

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τη στιγμή που η τεχνολογία μετασχηματίζει την επιχειρηματικότητα, υπάρχει κάτι που παραμένει διαχρονικά αμετάβλητο: η σχέση σας με το καταναλωτικό κοινό και το γεγονός πως τα συναισθήματά του είναι ο καταλύτης σε κάθε απόφαση αγοράς. Με βάση σαφείς στόχους marketing, σχεδιάζουμε μοναδικές διαδραστικές εμπειρίες, λανσαρίσματα προϊόντων, promotions, γευσιγνωσίες, φεστιβάλ που εξιτάρουν το κοινό και το συνδέουν με το brand σας.

FOOD TRUCKS

ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ανάμεσα σε ένα brand γεύσης και την προτίμηση του κοινού, ο δρόμος μπορεί να είναι μακρύς ή και πολύ σύντομος, όσο μια μπουκιά! Εμείς μπορούμε να τον κάνουμε γρήγορο, ευχάριστο και συναρπαστικό, διασχίζοντάς τον με τα 15+ food trucks – new age καντίνες – του στόλου μας, που ταξιδεύουν τις δικές σας γεύσεις σε όλη την Ελλάδα. Ελάτε να συνδυάσουμε το άρωμα της γεύσης και τον αέρα της περιπλάνησης και να δημιουργήσουμε street food happenings! Ελάτε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γιορτή, εμπειρίες και αναμνήσεις, αξιοποιώντας παράλληλα τα social media, για να κινητοποιούμε τους street food lovers και να τους κάνουμε αφοσιωμένους followers στο δικό σας ταξίδι.

FOOD MARKET BY LIBERTY MKT

ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Το “Food Market⏐the food experience” είναι θεσμός! Το πιο γευστικό event των πόλεων κατάφερε να “χωρέσει” την υψηλή γαστρονομία στις πιο it καντίνες και να κατακτήσει κορυφαία θέση μεταξύ σημαντικών γεγονότων και εκδηλώσεων καλού φαγητού και ποτού στην Αθήνα.  Βραβευμένοι chefs εξαιρετικών εστιατορίων μυούν τους επισκέπτες στα μυστικά της γαστρονομίας. Διάσημοι bartenders, μικροί παραγωγοί, αγαπημένα προϊόντα και διαδραστικά events συμπληρώνουν το σκηνικό μιας χαλαρής, υπαίθριας γαστρονομικής γιορτής!