Δημιουργούμε το «εντυπωσιακό»!

a

Διακρινόμαστε για το μοναδικό, «προσωπικό» χαρακτήρα των προτάσεών μας που κάνουν την υπογραφή μας αναγνωρίσιμη στο χώρο της αγοράς. Οι αξίες,  το όραμα, το εργασιακό κλίμα, τα concepts, η αισθητική, τα πιστεύω, η φροντίδα, ο σεβασμός και η ποιότητα αντιπροσωπεύουν την εταιρική μας φιλοσοφία. Η φήμη μας στηρίζεται στην εμπιστοσύνη των πελατών μας και στο ανεξάντλητο πάθος μας για events.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ

Όπως εσείς ακούτε τους πελάτες σας για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες τους, αφουγκράζεστε τις τάσεις, τις διαθέσεις τους, την πραγματικότητα, το ίδιο κάνουμε και εμείς με εσάς. Προσεγγίζουμε το κάθε project σαν ένα συναρπαστικό ταξίδι, εστιάζοντας στα ζητούμενα και τους στόχους του.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ

Είμαστε δημιουργοί της διαφοράς για εκείνους που κάνουν τη διαφορά. Σκεφτόμαστε έξω από το κουτί και χτίζουμε υπέροχες γέφυρες ανάμεσα στο brand και το κοινό. Φιλοδοξία μας είναι να αιχμαλωτίσουμε την προσοχή, να ξυπνήσουμε δυνατά συναισθήματα, να δημιουργήσουμε αξέχαστα events.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ

Η έμπειρη ομάδα μας εγγυάται την απόλυτη αποτελεσματικότητα. Προσεγγίζουμε τα concepts με δημιουργικότητα και στρατηγική στόχευση και τα υλοποιούμε με την αδιαμφισβήτητη παραγωγική μας εξειδίκευση και αριστεία. Η πολύχρονη παρουσία μας αποδεικνύει την ικανότητά μας να παράγουμε άψογα σενάρια, από τη μεγάλη ιδέα έως την ελάχιστη λεπτομέρεια.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ

Ξέρουμε πώς να διαχειριζόμαστε αυστηρά χρονοδιαγράμματα και προϋπολογισμούς, πώς να εξισορροπούμε το όραμα με την πραγματικότητα, ώστε να πετυχαίνουμε σπουδαία αποτελέσματα που ξεπερνούν τους περιορισμούς. Φιλοσοφία μας είναι να αναδείξουμε το brand σας, πολλαπλασιάζοντας τις δυνατότητές του στο βέλτιστο.

«Τίποτα εντυπωσιακότερο
από τις ανθρώπινες σχέσεις»

a

από τη γενική διευθύντρια Δήμητρα Ροδοπούλου

Μετά από είκοσι χρόνια διαδρομής μου στο χώρο της επικοινωνίας, γράφω αυτό το σημείωμα από έναν «οίκο» που εκφράζει τις επιλογές που η εμπειρία μου επέτρεψε πλέον να μπορώ να κάνω. Κεντρικότερες από αυτές τις επιλογές, η μικρή κλίμακα της ομάδας μας και η έντονη παρουσία των γυναικών μέσα σε αυτήν. Δεν πιστεύω πια στα μεγάλα σχήματα εταιριών του κλάδου που τα βρίσκω απλά πολύ αγχωτικά και ακατάλληλα για την καλλιέργεια μιας ατμόσφαιρας δουλειάς με προσωπικά, σχεδόν «χειροποίητα» χαρακτηριστικά. Όσο για τις γυναίκες, είμαι πεισμένη πως μέσα στον χαοτικό σύγχρονο κόσμο, παραμένουν οι πιο πιστοί θεματοφύλακες μιας αίσθησης φροντίδας για τους άλλους, αλλά και μιας επιμονής στη λεπτομέρεια, μιας γήινης φαντασίας και μιας πίστης στο νέο που γεννιέται.

Από αυτόν τον οίκο, έχουμε τα τελευταία χρόνια οργανώσει events για μεγάλες Ελληνικές και Διεθνείς εταιρίες, αλλά και ιδιωτικά events για κάποιους καλούς πελάτες ή φίλους μας. Τόσα, όσα αρκούν για να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ξέρουμε να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Άλλωστε ένα από τα προτερήματά της είναι η αυτόματη επιβράβευση που έρχεται με τη λήξη μιας εκδήλωσης, μέσα από τα βλέμματα, τα «ευχαριστώ», τα χαμόγελα του οικοδεσπότη και των καλεσμένων του.

Η ολοένα και αυξανόμενη σημασία που δείχνουν τα τελευταία χρόνια μεγάλες εταιρίες, στη χώρα μας και παντού στον κόσμο, στην πολλαπλασιαστική αξία των ζωντανών εμπειριών, ενδυναμώνει το πάθος μας για αποτελεσματικότητα, μας ωθεί στην παραγωγή νέων ιδεών, μας κάνει φιλόδοξους δημιουργικά, μας εξελίσσει σε ένα δυναμικό σύμμαχο των μεγάλων brands που εντάσσουν πλέον τις υπηρεσίες μας στην κεντρική στρατηγική τους. Πιστεύουμε σε συνεργασίες που πηγάζουν από την καλλιέργεια όλο και στενότερων δεσμών, γιατί οι δεσμοί συνδέουν τους ανθρώπους και πάνω σε αυτούς δομούνται όλα τα βιώσιμα έργα τους.

Σε αυτό τον οίκο όπου η πραγματική μας ζωή, οι μουσικές που ακούμε, τα ταξίδια μας, η τριβή μας με την καθημερινότητα, με τα trends και το mood της, αλληλοεπιδρούν με τη δουλειά μας και τη συγχρονίζουν με την πραγματικότητα, σας καλούμε να μπείτε, για να πάρετε μια πρώτη γεύση της φιλοξενίας όπως εμείς την εννοούμε, τη ζούμε και την κάνουμε πράξη.

Η εντυπωσιακή ομάδα μας

a
Lead designer

Robert Adamson

Photography has always been an integral part of web design. Unfortunately, we’ve grown accustomed to seeing.

Lead designer

Robert Adamson

Photography has always been an integral part of web design. Unfortunately, we’ve grown accustomed to seeing.

Lead designer

Robert Adamson

Photography has always been an integral part of web design. Unfortunately, we’ve grown accustomed to seeing.

Lead designer

Robert Adamson

Photography has always been an integral part of web design. Unfortunately, we’ve grown accustomed to seeing.